Haihtuneet

by Anneli Kanto | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9789523824829 Global Overview for this book
Registered by wingBookgeowing of Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 9/7/2023
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
6 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingBookgeowing from Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, September 7, 2023
Synttärireissun hankinta Kuortaneen suloisesta ketjuihin kuulumattomasta kirjakaupasta.

Kovakantinen kirja, CrimeTime 2023, 254 sivua.

Takakannesta:

”Outoja katoamisia, kontrolloiva seurakunta ja kaiken sekoittava mystinen meedio... Rottien pyhimys -kirjailijan dekkarisarja alkaa.

Tehtaan johtaja ja kaksi nuorta naista ovat kadonneet jälkiä jättämättä. Katoaminen vaivaa paikkakuntalaisia, mutta uskonnollinen yhteisö sulkee heidän suunsa. Oudon näkijän saapuminen sekoittaa paikkakunnan elämänmenon ja vaietut salaisuudet alkavat nousta pintaan.”

Journal Entry 2 by wingBookgeowing at Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, September 9, 2023
Voi, tämä oli minulle kyllä pettymys! En ehkä olisi lainkaan hankkinut tätä kirjaa, jos olisin etukäteen aavistanut tarinan olevan näin heppoinen ja pehmeä. Tämä muistutti stereotyyppisine henkilöineen minusta melkein enemmän jotakin maalaiskomediaa kuin jännäriä tai dekkaria. Itse en onnistunut siis löytämään tästä oikein minkäänlaista jännitystä. Veripuhtaiden kuvio ja näkijän toimet olivat minusta aika epäuskottavia. Monesti ihmettelin jopa, että oikeastiko tämän on kirjoittanut taitavana pitämäni Anneli Kanto…

Toivottavasti kanssacrossarit tykkäävät tästä minua enemmän!

Journal Entry 3 by wingBookgeowing at To Fulfill A Wish, A RABCK -- Controlled Releases on Saturday, September 9, 2023

Released 8 mos ago (9/12/2023 UTC) at To Fulfill A Wish, A RABCK -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Vaikka toivelistahaku ei tämänkään kirjan kohdalla toimi, olen löytänyt tämän usean kirjaystävän toivelistalta. PKS-suunnalla tätä toivovat ainakin Flower, Tyrnimarja, duffeli ja Paulanni.

Ojennan kirjan nyt aluksi Flowerille Helsingin miitissä. Värikästä syksyä!

Journal Entry 4 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, September 12, 2023
Kiitokset tästä täydellisenä yllätyksenä tulleesta toivelistakirjasta, Bookgeo! Jokin aika sitten luin Rottien pyhimyksen, josta pidin, ja kun huomasin, että Anneli Kanto on kirjoittanut dekkarin, halusin tietää millaisen dekkarin hän on kirjoittanut ja lisäsin tämän toivelistalleni. Saapa nähdä millainen lukukokemus tästä tulee.

Journal Entry 5 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, December 31, 2023
Nyt luettuani tämän kirjan loppuun olen hieman ymmälläni ja melkeinpä pyörällä päästäni. Mitä juuri luin? En oikein edes tiedä mitä tästä sanoisin. Olipahan ainakin erilainen kuin muut lukemani dekkarit! Aikamoista mielikuvituksen lentoa (erityisesti uskonlahkoon liittyvät asiat), aika kevyttä luettavaa (Bookgeon vertaus maalaiskomediaan on kyllä osuva). Sen verran vetävä kirja kuitenkin oli, että halusin saada selville mitä kolmelle kadonneelle henkilölle oli tapahtunut. Loppu myös yllätti. En ole varma haluaisinko lukea tulevia sarjan kirjoja vai en, aika näyttää (toivelistalle en ainakaan lisää). Selvännäkeminen on aiheena sellainen, että se jotenkin vieraannuttaa minut.

Journal Entry 6 by wingFlower78wing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, January 7, 2024

Released 4 mos ago (1/9/2024 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Toivelistakirja Tyrnimarjalle. Odotan mielenkiinnolla mielipidettäsi tästä kirjasta. Hyviä lukuhetkiä ja hyvää alkanutta vuotta 2024!

Journal Entry 7 by wingTyrnimarjawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, January 10, 2024
Kiitos toivekirjasta Flower78! Olen lukenut Kannolta Veriruusut ja Rottien pyhimyksen ja pidän hänen kirjoitustyylistään. Saas nähdä miten tämä Haihtuneet osuu ja uppoaa:)

Journal Entry 8 by wingTyrnimarjawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, February 11, 2024
Haihtuneet on aika erikoinen jännäri, mutta ei huono ollenkaan. Kirjan kieli on simppeliä ja tuli ajoittain tunne että onkohan kirja tarkoitettu nuorten kirjaksi?!
Tykkäsin kuitenkin tarinasta, vinksahtaneesta yhteisöstä ja värikkäistä tyypeistä. Ja sekin on hyvää, että lopussa kaikki tapahtunut saa ihan luonnollisen selityksen.
Mielelläni luen myös Saalistetut, jos se kohdalle osuu.
**************
Kirja siirtyy Paulannille 13.2.24 miitissä.

Journal Entry 9 by wingPaulanniwing at Riihimäki, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Tuesday, February 13, 2024
Kiitos kirjatoiveen täyttämisestä. Muuta olen Anneli Kannolta lukenut, joten jännä nähdä, millainen dekkari häneltä syntyy.

Journal Entry 10 by wingPaulanniwing at Riihimäki, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Saturday, April 20, 2024
Olipa erikoinen kirja. Rikoksia tapahtuu mutta ei niitä, joista tarina alkaa. Veripuhtaat muistutti niitä äärimmäisiä uskonlahkoja, joissa karismaattinen johtaja saa jäsenet tekemään vaikka mitä. Näkijän osuus jäi kaivelemaan. Näinkö tosiaan voisi tapahtua vai ei sittenkään? Jatkoa kuitenkin seuraa jatko-osissa, ilmeisesti. Kevyttä oli, mutta tykkäsin.

BC-helmet: 9. Kirjassa joku karkaa.

Journal Entry 11 by wingPaulanniwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, April 20, 2024

Released 3 wks ago (4/20/2024 UTC) at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Toivelistahipattu kirja toivojalleen Tampereen Conventionissa.

Journal Entry 12 by wingTaryawing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, April 23, 2024
Tyhjennän Tampereen-laukkua ja journaloin kirjoja vasta nyt tiistai-iltana, joten kiitokset toivelistakirjasta tulevat viiveellä. Kannolta en ole tainnut lukea mitään, mutta tämä dekkarisarjan aloitus kiinnostaa. Kiitos myös kirjanmerkistä!

Kuten Tampereella kerroin, Haihtuneet tulee kantaesitykseen Forssan teatterissa, mutta muistin väärin, ei se tulekaan vielä ensi syksynä vaan ensi keväänä.

"Forssan teatterin tulevasta näytäntökaudesta on tulossa monipuolinen. Keväälle 2025 on luvassa merkkitapaus, kun kantaesityksenä nähdään näytelmä suositun ja palkitun kirjailijan Anneli Kannon Haihtuneet-kirjasta.

– Olemme tästä kantaesityksestä todella innoissamme, Forssan teatteriyhdistyksen puheenjohtaja Hanna Aronen kertoo.
- - -
Haihtuneet-näytelmästä on tulossa Laura Hurmeen dramatisoima ja ohjaama. Sen ensi-illan on suunniteltu olevan 15.2.2025.

– Kannon näytelmiä on esitetty lähiseudulla, ja ne ovat olleet todella suosittuja. Rottien pyhimys on esitetty Hämeenlinnassa ja Veriruusut Valkeakoskella, Aronen kertoo.

Arosen mukaan Haihtuneiden saaminen esitettäväksi Forssaan on teatteriyhdistyksen edellisen puheenjohtajan Sami Koljosen ansiota.

– Sami oli tavannut Anneli Kannon Urjalassa Pentinkulman päivillä ja kysynyt voisimmeko tehdä Haihtuneista Forssan teatterissa näytelmän, ja hän antoi luvan. Kysyimme lisäksi kirjan kustantajalta luvan, Aronen kertoo.

Aronen toteaa, että Laura Hurme innostui työstämään näytelmää. Haihtuneet on dekkari, joka kertoo pikkupaikkakunnalle saapuvasta näkijästä ja kolmesta kadonneesta ihmisestä.

– Näytelmän harjoitukset on tarkoitus aloittaa ennen joulua, Aronen sanoo.
- - -
Syksyllä 2025 Forssan teatterissa aiotaan esittää Emmi Itärannan teokseen Teemestarin kirja perustuva näytelmä."

Lähde: Forssan Lehti 11.4.2024

Oli kyllä mahtava BC-viikonloppu! Toivottavasti vuoden päästä otetaan uusiksi Sveitsissä :)

Journal Entry 13 by wingTaryawing at Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Wednesday, May 1, 2024
Lukuaikaa on ollut kamalan vähän, mutta parina päivänä olen hiukan ehtinyt lukea tätä. Menossa on nyt 102/254; saa nähdä, mitä tästä vielä kehkeytyy.. :)

Journal Entry 14 by wingTaryawing at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Friday, May 3, 2024

Released 2 wks ago (5/3/2024 UTC) at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Luettu klo 8.02 eli hyvissä ajoin, jotta Piiku saa toivelistakirjansa iltapäivän miitissä 😊

Lukuiloa ja hyvää kesän odotusta!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com


Edit 4.5.2024: Tämä oli tosiaan ensimmäinen Kannon kirja, jonka luin, joten minkäänlaisia ennakko-odotuksia ei ollut. Paitsi tietysti se, että oletin kirjan olevan hyvä, kun sen toivelistalleni lisäsin 😉 Ja olihan se ihan hyvä, mitä nyt ne näkijäkuviot ja etenkin veripuhtaiden sekopäisyydet olivat outoja. Kirjan lopussa palattiin maan pinnalle kaikista hörhöilyistä ja asiat saivat selityksen, siitä pidin.

Journal Entry 15 by wingPiikuwing at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Friday, May 3, 2024
Kiitos Tarya kirjasta ja pikamiittiseurasta.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.